Üdvözöljük !

Bemutatkozunk  

Im a phonedoogee
A Webshopunk azzal a céllal jött létre, hogy megismertess, bemutassa és teljes körű szervizháttérrel értékesítse a vásárlóinknak azon kínai műszaki termékeket, melyek ma már a legmagasabb műszaki elvárásoknak is megfelelnek, és egyben modern dizájnnal rendelkeznek. 

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként az országban eredeti hi- tech termékeket ajánlhatunk a részedre. A termékeink bizonyítják, cégünk alapvető filozófiáját, mely kizárólag márkás és minőségi kínai elektronikai termékek értékesítését célozza meg, versenyképes áron. 

Termékeink számos előnnyel rendelkeznek, mint a tartósság és a megbízhatóság. Az általunk forgalmazott termékek divatos stílussal és elegáns külsővel rendelkeznek. Mi mindig kapcsolatban maradunk a legújabb trenddel és divatos hi- tech termékekkel. Ezért tudsz vásárolni az üzletünkben elegáns, különleges tervezésű és számos hasznos szolgáltatás biztosító termékeket, megbizható és hatékony értékesítési megoldásokkal. Ez sikerünknek fő oka.

Ki tudjuk elégíteni az ügyfelek legszélesebb igényeit, mert széles választékkal állunk a rendelkezésedre webáruházunkban. A telefonok teljesen biztonságosak és megbizhatóak a gyártás során az összes minőségi teszten átmennek hiba nélkül, mielőtt az üzletbe kerülnek.  


A telefonokhoz 1 év Garanciát biztosítunk, hazai szervizzel és gyári háttér támogatással! 


Tehát ne pazarold az idődet tovább, hogy megvásárolhasd az új termékeket. Cégünk törődik az ügyfeleivel, ezért érdemes gyakran visszalátogatnod, hogy az akciókról ne maradj le, és további megtakarításokat tudj elérni. 

 

Új termékek

 1. Doogee DG280 Yellow

  Doogee DG280 Yellow

  32 990 Ft

  Rendelésre

 2. Doogee Voyager DG310 Tok fekete

  Doogee Voyager DG310 Tok fekete

  Normál ár: 3 990 Ft

  Akciós ár 2 990 Ft

 3. Doogee DG280 Black

  Doogee DG280 Black

  Normál ár: 32 990 Ft

  Akciós ár 29 990 Ft

  Rendelésre

 4. DOOGEE Turbo mini F1 fehér

  DOOGEE Turbo mini F1 fehér

  44 990 Ft

  Rendelésre